Prestolnice Evrope

Prestolnice Evrope Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
8,79 MB
IME DATOTEKE
Prestolnice Evrope.pdf
ISBN
4151977615452

OPIS

Cilj razpisa je bil spodbuditi prijave iz mest v Sloveniji, ki se želijo potegovati za naziv Evropska prestolnica kulture za leto 2025, in imenovanje enega od teh mest, ki se mu lahko podeli tudi nagrada Meline Mercouri. Evropska prestolnica kulture (krajše: EPK)je naziv, ki ga za dobo enega koledarskega leta nosi eno ali več mest v Evropski uniji, ki sodelujejo v programu Evropska prestolnica kulture.. Akcijo Evropska prestolnica kulture je na pobudo tedanje grške ministrice za kulturo Meline Mercouri sprejel Svet Evropske unije 13.

Če poznate vse razglednice Ljubljane, to že manj velja za naše sosednje prestolnice, od Zagreba in Budimpešte do Dunaja in Rima. Knjiga, ki bo gotovo zbudila apetite po ogledu kakega novega mesta ali vsaj napasla oči na prestolnicah celine, na kateri živimo.

POVEZANE KNJIGE