Polž na potepu na kitovem repu

Polž na potepu na kitovem repu - Julia Donaldson | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Julia Donaldson
DIMENZIJA
8,61 MB
IME DATOTEKE
Polž na potepu na kitovem repu.pdf
ISBN
9396399218087

OPIS

Morski polž prelezel je vso skalo,dolgo gledal morje, ladje in obalo.»Kako prostran je svet,« je vzdihoval,»in morje je globoko,« si je šepetal.»Rad bi potoval,«je še dodal.Le kdo bo popeljal malega polža na potep okoli sveta? Avtorja priljubljenih slikanic Zverjasec, Zverjašček in Bi se gnetli na tej metli? se predstavljata z zgodbico o nepričakovanem junaku in tem, da svet ni samo poln nevarnosti, ampak tudi čudežev in prijateljev.

Skupaj s kitom, ki ga vodi po morju in pod njim, spoznata različne in raznolike živali iz drugačnih okolij in prostorov ... V režiji Mateje Kokol so v Lutkovnem gledališču Maribor sinoči premierno uprizorili predstavo za otroke Polž na potepu na kitovem repu, nastalo po motivih slikanice angleških sodobnikov Julie Donaldson in Axela Schefflerja. Enourna predstava o pogumu, potovanju, prijateljstvu in skrbi za naš planet k ogledu vabi že malčke, sinoči pa ... Donaldson, Julia Polž na potepu na kitovem repu Grimm, Jakob Gospa Zima ali Pogumni krojaček ali Mizica, pogrni se Kočar, Tomo Zbirka Lumpi lumpasti (ena od knjig po izbiri) Kovič, Kajetan Maček Muri ali Pajacek in punčka Muck, Desa Anica - po izbiri Nostlinger, Christine Mini - po izbiri Peršolja, Patricija Oglas za eno mamo Sinhronizirano.

Designers Marketers Social Media Managers ... Polž na potepu na kitovem repu. Po motivih slikanice Julije Donaldson in Axela Schefflerja Gostuje Lutkovno gledališče Maribor.

POVEZANE KNJIGE