Polž na potepu na kitovem repu

Polž na potepu na kitovem repu - Julia Donaldson | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Julia Donaldson
DIMENZIJA
7,77 MB
IME DATOTEKE
Polž na potepu na kitovem repu.pdf
ISBN
5604030654539

OPIS

Morski polž prelezel je vso skalo,dolgo gledal morje, ladje in obalo.»Kako prostran je svet,« je vzdihoval,»in morje je globoko,« si je šepetal.»Rad bi potoval,«je še dodal.Le kdo bo popeljal malega polža na potep okoli sveta? Avtorja priljubljenih slikanic Zverjasec, Zverjašček in Bi se gnetli na tej metli? se predstavljata z zgodbico o nepričakovanem junaku in tem, da svet ni samo poln nevarnosti, ampak tudi čudežev in prijateljev.

Pridružite se polžku, ki na kitovem repu potuje okrog sveta. Drznega polžka in kita grbavca druži nenavadno prijateljstvo.

Radovedni polžek bi lahko bil zaradi majhnosti in počasnosti obsojen na življenje na morski skali, a ima lastnost, ki premaga njegovo majhnost in počasnost: vedoželjnost. V želji, da ... POLŽ IN NJEGOVA DRUŽINA NA POTEPU NA KITOVEM REPU Med potovanjem po svetu je polžja družina polžu nemirnega stopala malo ponagajala.

POVEZANE KNJIGE