Polet vesoljske ladje Primus

Polet vesoljske ladje Primus - Boris Višnovec | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Boris Višnovec
DIMENZIJA
4,59 MB
IME DATOTEKE
Polet vesoljske ladje Primus.pdf
ISBN
4037053468647

OPIS

Vesoljski polet se uporablja tudi za poslovne aktivnosti, kot so vesoljski turizem in telekomunikacijski sateliti. Vesoljski polet je premik vesoljskega plovila v in skozi zunanje vesolje, največkrat z uporabo raketne tehnologije za pogon.Vesoljski polet se uporablja za raziskovanje vesolja, prizadevanje, da bi dosegli, odkrili in razumeli Vesolje zunaj Zemljine atmosfere. Vesoljski polet se uporablja tudi za poslovne aktivnosti, kot so vesoljski turizem in telekomunikacijski sateliti. Skupno jim je, da izvirajo iz človekove notranjosti, zato vas v Grand Hotelu Primus spodbujamo, da se z zdravo prehrano, aktivnim sproščanjem in wellness tretmaji vrnete k sebi ter znova vzpostavite notranje ravnovesje.

Možno pošiljanje tudi po pošti na stroške kupca. Ervil Laszlo in Anthony Peake Nesmrtni um V prednaročilu z 10 % popustom in brezplačno poštnino prihranite kar 5,50 €. Prednaročniška cena velja za naročila in plačila prejeta do vključno 22.

POVEZANE KNJIGE