Podobe drobnih živali

Podobe drobnih živali - Émilie Beaumont | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Émilie Beaumont
DIMENZIJA
11,86 MB
IME DATOTEKE
Podobe drobnih živali.pdf
ISBN
2964133935113

OPIS

Obveščamo vas, da bo od četrtka 11.2.2021 do ponedeljka 15.2.2021 zaradi nujnih vzdrževalnih del prekinjeno delovenje spletne strani Centralna podatkovna zbirka Drobnica. Edafska favna, znanstveno imenovana, za živali, ki življenje pod zemljo in ki se počutijo udobno s svojim podzemnim svetom, so skupina zelo zanimivih bitij, ki se po tisočletjih evolucije še vedno zdijo tako očarljive in varne dom, ki obstaja pod tlemi, da so raje tam, namesto da se dvignejo na površje. V tem Egipčanski templji so bili zgrajeni za uradno čaščenje bogov in komemoracijo faraonov v Starem Egiptu in na območjih pod egiptovskim nadzorom.

Narava se mu zdi privlačna vsak dan, delovni dnevi v njej pa idealna priložnost za še eno njegovo strast, ljubiteljsko fotografijo: s portreti rastlin in drobnih živali namreč lahko čudovite in izjemne podobe predstavi tudi drugim. Podobe znanja so razpoznavna tedenska oddaja Programa ARS nacionalnega Radia. V formi polurnega portretnega intervjuja predstavljamo ugledne slovenske intelektualce in znanstvenike vseh generacij in z vseh področij humanistike, družboslovja in eksaktnih ved - od čiste filozofije pa tja do fizike osnovnih delcev, vključujemo pa občasno tudi goste z »mejnih« področij z umetnostjo, kot ... Klicni center: 02 2520 333 Pon-pet 7.30-20.00, sob 7.30-13.00 E-naslov: [email protected] Geneze - poti v bistroumne nesmisle.

POVEZANE KNJIGE