Obleci me v poljub

Obleci me v poljub - Saša Pavček | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Saša Pavček
DIMENZIJA
6,18 MB
IME DATOTEKE
Obleci me v poljub.pdf
ISBN
6979716227743

OPIS

Goodreads members who liked Obleci me v poljub also liked: Sto obrazov ... Ob temperametni in čutni glasbi se skozi pesmi odvije ljubezenska zgodba, kot jo je igralka Saša Pavček upesnila v zbirki Obleci me v poljub. Knjiga je doživela velik uspeh pri bralcih, predstava pa prinaša edinstven spoj vrhunske interpretke lastne poezije s tremi mladimi, uveljavljenimi glasbeniki, ki so ob poeziji razvili samosvoje ... O igralskem poklicu s prvakinjo ljubljanske Drame in lanskoletno dobitnico Borštnikovega prstana.

Preko plakatov in v vitrinah razstavljenega gradiva bo predstavljena Saša Pavček, znana slovenska igralka, prvakinja ljubljanske Drame, izredna profesorica na AGRFT, pisateljica in še mnogo več. Avtorica razstave je Stanka Ledinek. Biglietti per Saša Pavček: Obleci me v poljub, 24.02.2011 al 20:00 at Dvorana B.-M.

POVEZANE KNJIGE