Kako postanem Buda v petih tednih

Kako postanem Buda v petih tednih - Giulio Cesare Giacobbe | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Giulio Cesare Giacobbe
DIMENZIJA
5,26 MB
IME DATOTEKE
Kako postanem Buda v petih tednih.pdf
ISBN
8387948059979

OPIS

Priročnik Kako postanem buda v petih tednih ne govori o budizmu, temveč nas uvede v psihološko metodo, ki jo je učil Buda, da postanemo budni (buda). To pomeni, da smo vedri in srečni, pa naj se zgodi karkoli.Resnično lahko postanemo buda v petih tednih in ta knjiga nas o tem prepriča. V Italiji so je prodali več kot 400.000 izvodov in tako Giulio Cesare Giacobbe s svojim praktičnim in hkrati humornim tekstom pomaga ljudem odkriti lastno notranje bogastvo. Uvede nas v svet psihologije, ki temelji na orientalskih tehnikah dobrega počutja in notranjega miru. Če sledimo preprostim navodilom v tej knjigi, se osvobodimo trpljenja, ohranimo duševno skladnost, vedrino in ljubezen.

tedna, pregled nuhalne svetline in dvojnega hormonskega testa (ki ga stroka priporoča) - med 11. in 14.

14,99 ... Res je, da imamo tudi knjigo Kako postanem Buda v petih tednih, vendar gre za duhovno knjigo, ki nas poduči o tem, kaj je izvirni budizem v nasprotju z njegovimi instantnimi izpeljavami. Pot k sreči pa je delo Martina Kojca, avtorja, ki je razvil pristno slovensko duhovnost, ki jo bralci sprejemajo že desetletja. Iniciacija v hermetizem, Franz Bardon Bhagavad-Gita Kakršna je, A.

POVEZANE KNJIGE