Izdelajmo si igrače

Izdelajmo si igrače - Francesc Martín, Oriol Ripoll | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Francesc Martín, Oriol Ripoll
DIMENZIJA
7,14 MB
IME DATOTEKE
Izdelajmo si igrače.pdf
ISBN
1178646176228

OPIS

Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelkov, saj se kljub naporom, da bi zagotovili ažurne in ... Pester izbor prvih igrač za vašega malčka. Od vrtiljakov nočnih lučk, igralnih podlog, ropotuljic in še zelo veliko drugih igrač boste našli. 1 Električni kamini 1 Glasbene igrače 1 Igrače za crkkjanje 1 Igrače za v banjo 1 Krede, ...

Kvalitetne, poučne in zabavne igrače, s katerimi otrok izraža svojo kreativnost in se uči novih stvari, so namreč zelo lepo in uporabno darilo. Kliknite https://www.zdravko-lidl.si/igralnica/ povezavo, če želite odpreti URL. II Izdelajmo si igrače Izdelajmo si igrače. Podatki o oglasu; Vrsta ponudbe: Prodam: Lokacija: Osrednjeslovenska, Ljubljana Vič Rudnik, Vič - Dolgi most Otroci so na vsakem koraku obdani z raznovrstnimi igračami, ki jih kupimo v trgovinah.

POVEZANE KNJIGE