Čez drn in strn

Čez drn in strn - Anka Rudolf | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Anka Rudolf
DIMENZIJA
8,39 MB
IME DATOTEKE
Čez drn in strn.pdf
ISBN
2092963095509

OPIS

S knjigo Čez drn in strn je Anka Rudolf v osemnajstih pravljicah, pripovedkah in zgodbahvsebinsko predstavila širše območje Idrijskega, njegovih prebivalcev in njihovega načinaživljenja od najzgodnejših časov do današnjih dni. Vsebinsko zelo raznolike zgodbe so polnedomišljije in opisov raznotere človeške nravi. Knjigo bogatijo ilustracije Idrijčana, akademskegaslikarja Jurija Pfeiferja. Anka Rudolf (1965) o sebi pravi, da je presrečna,da živi v starem rudarskem mestu, kjer ima kajpočeti, med vedoželjnimi ljudmi, od katerih selahko uči. Veruje v sonce, vodo, zrak in poštenje ljudi. »Kot prava pohajačka in ljubiteljicanarave v srcu shranjujem slike o tem, kar vidim in doživim. Prav tja dodajam tudi zgodbe, kijih slišim ali izbrskam iz preteklosti − moje učiteljice. Ta malha se polni, in da se ne razpoči, jotu in tam odprem in delim.«

| 26. julij 2010 ob 21:31 Auburn Hills - MMC RTV SLO Pri Jeepu in Moparju menijo, da so odkrili pomembno tržno nišo, saj takih terenskih prikolic še ni bilo v ponudbi.

Aktivnosti v dvorani in naravi. Za namemben vsakdan. 29.02.2012, 00.00.

POVEZANE KNJIGE