S kuhalnico okoli sveta

S kuhalnico okoli sveta - Brigitte Carrére | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Brigitte Carrére
DIMENZIJA
10,99 MB
IME DATOTEKE
S kuhalnico okoli sveta.pdf
ISBN
2434206945108

OPIS

V prikupni kuharici se bodo nadebudni kuharji podali okrog sveta s kuhalnico v roki. Preko 64 različnih receptov bodo spoznavali tradicionalne jedi iz petih celin. Tako bodo na jedilniku, denimo vietnamska juha, piščanec s kokosom, sirove tortilje, nigiri suši, oreški pekan in mnoge druge dobrote, ki predstavljajo vsaka svojo deželo. Se nam že cedijo sline!

Pomorščaki, ki so odkrivali naš planet, so pred tem odkritjem na dolgih plovbah okoli sveta bolehali in celo umirali zaradi pomanjkanja vitaminov, naposled pa so v podpalubje natovorili sode s kislim zeljem in tegob je bilo konec. Za pripravo dobre rižote ne potrebujemo veliko - ne časa ne znanja. Bistvo njene priprave je, da izberemo pravi riž, s katerim ohranimo popolno ravnovesje med čvrstim riževim zrnom na eni strani in kremasto teksturo na drugi strani.

Ponudba; NTC; Montessori pedagogika novo10_pogled 09a.qxd 19.10.2010 19:48 Page 191. 191.

POVEZANE KNJIGE