Gotovo se šalite, gospod Feynman!

Gotovo se šalite, gospod Feynman! - Richard P. Feynman | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Richard P. Feynman
DIMENZIJA
4,51 MB
IME DATOTEKE
Gotovo se šalite, gospod Feynman!.pdf
ISBN
1306617021471

OPIS

Knjiga dobitnika Nobelove nagrade za fiziko.Richard Feynman (1918-1988), dobitnik Nobelove nagrade za fiziko, je eden največjih umov 20. stoletja. V tej knjigi opisuje svoje izkušnje pri izmenjevanju idej o atomski fiziki z Einsteinom in Bohrom; vlamljanje v ‘nevlomljive’ varnostne sefe, ki vsebujejo največje skrivnosti o izdelavi atomske bombe; spremljavo baleta na svoj bongo; slikanje napol gole toreadorke - in druge zabavne avanture. Na kratko, v knjigi je opisano Feynmanovo življenje v vsej svoji ekscentrični veličini - gorljive mešanice visoke inteligence in nepresahljive vedoželjnosti.Feynman s svojim sijajnim umom, večno skepso, duhovitostjo in strastjo ruši stereotip o nezanimivem znanstveniku. Oboževali so ga študentje, ženske, ki jih je srečeval, in kolegi znanstveniki. Preberite si to knjigo in prepričani smo, da ga boste vzljubili tudi vi!

Vse našteto pomaga, da takšne obremenitve lažje prenašamo. Kateri mit o vremenu pa vas res razjezi? FEYNMAN, R.P.: Gotovo se šalite, gospod Feynman! George MARTIN.

Drugi soustanovitelj Googla, Sergey Brin, ljudem v branje predlaga avtobiografijo slavnega fizika in Nobelovega nagrajenca Richarda P. Feynmana, saj mu je, kot pravi, spremenila življenje. Gotovo se šalite, gospod Feynman! Richard P.

POVEZANE KNJIGE