Berlinska orgija

Berlinska orgija - Thomas Brussig | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Thomas Brussig
DIMENZIJA
6,17 MB
IME DATOTEKE
Berlinska orgija.pdf
ISBN
8833970363070

OPIS

marec - Varietejček: Vroča župa|Kavarna hotela Union|11.00 Pripovedujeta: Rok Kosec in Goran Završnik Pripovedovalski dvojec Vroča župa, ki ga sestavljata pripovedovalec in špiker Radia Študent Po koncu 2. svetovne vojne leta 1945 so si Združene države Amerike, Sovjetska zveza, Združeno kraljestvo in Francija razdelile Nemčijo in Berlin-glavno mesto nekdanjega nemškega rajha.Največji je bil sovjetski sektor, ki je pokrival večino vzhodnih mest.

stoletje. Thomas Brussig (1965) piše, ker pravi, da ni dober retorik. A četudi mu bo nekoč zmanjkalo gradiva za pisanje, je pripravljen na najslabši možni scenarij: namesto porscheja ima dobro življenjsko zavarovanje. Thomas Brussig, letnik 1964, je tukajšnjim bralcem dobro znan po romanih Junaki kot mi in Berlinska orgija - oba sta dostopna v slovenščini -, ljubiteljem filma pa tudi kot avtor romana, ki je bil podlaga filmske uspešnice Sonnenallee iz leta 1999..

POVEZANE KNJIGE