Vsak otrok se lahko nauči pravil

Vsak otrok se lahko nauči pravil - Annette Kast-Zahn | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Annette Kast-Zahn
DIMENZIJA
3,32 MB
IME DATOTEKE
Vsak otrok se lahko nauči pravil.pdf
ISBN
8189019095556

OPIS

Moj otrok dela, kar hoče. – Moj sin se obnaša nemogoče! – Hči hoče, da se ves čas ukvarjamo z njo!Otroci velikokrat dobro vedo, kako naj uveljavijo svojo voljo. A kot starši se pogosto odzovemo nerodno ali napeto in tako vse skupaj samo še poslabšamo.V tej knjigi je zapisano, kako lahko otroke, stare do deset let, vzgajate z ljubeznijo, a vendar dosledno. Izvedeli boste, kako učinkovito postaviti meje in privzgojiti smiselna pravila lepega vedenja, da boste pripomogli k skladnemu družinskemu življenju, v katerem se bodo otroci in starši medsebojno spoštovali in podpirali.

V njej ne boste našli niti enega recepta, našli pa boste vse, kar morate vedeti o pravilni prehrani ... Hišna pravila so lahko povsem preprosta, prav pa je, da se jih držijo vsi člani družine. Primer: Pred večerjo ni televizije, po kosilu vsak član družine opravi svojo nalogo in podobno.

Ima kdo to knjigo in je ne potrebuje več? LP. Odgovori.

POVEZANE KNJIGE