Volk in golobica

Volk in golobica - Kathleen E. Woodiwiss | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kathleen E. Woodiwiss
DIMENZIJA
5,21 MB
IME DATOTEKE
Volk in golobica.pdf
ISBN
3431009589489

OPIS

Osupljiva pripoved o strasti, izdaji in siloviti ljubezni izpod peresa legendarne avtorice zgodovinskih romanc Wulfgar, železni normanski volk, na čelu nepremagljive vojske napade s severa kot uren in močan veter, da bi zahteval darkenwaldske posesti in ljudi. Toda ponosna in lepa Aislinn ne bo nikdar klečeplazila pred strašnim zavojevalcem. Aislinn, plemkinja saksonske krvi, gori od sovraštva do mogočnega normanskega viteza, ki je uničil njen dom, in snuje maščevanje celo takrat, ko se ukloni nebrzdani strasti svojega sovražnika. Vendar ne pričakuje ognja, ki ga v njej zaneti njen drzni nasprotnik. Na koncu je mogočni volk tisti, ki je poražen – nepripravljen je na srce, ki hrepeni po pogumni in čutni ujetnici, ter na ljubezen, ki ogrozi njuni življenji.

(1836) syn. Russula mitis Rea (1922) Rod: Russula - golobice.

Ljubiti tujca (10, 00 e) Poleg tega, vam na vsake 3 kupljene knjige eno podarijo. Znižane so še druge romance, Christina Dodd, Alison Roy, Marry Reed McCall, pa kriminalke itd. 13.

POVEZANE KNJIGE