Volčji totem

Volčji totem - Jiang Rong | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jiang Rong
DIMENZIJA
5,74 MB
IME DATOTEKE
Volčji totem.pdf
ISBN
7606383684035

OPIS

Čen Džena, mladega študenta iz Pekinga, pošljejo v Notranjo Mongolijo, da bi poučeval nomadska plemena pastirjev.Izkaže se, da se mora v tej neskončni, grobi in dih jemajoči divjini o skupnosti, svobodi ter odgovornosti največ naučiti ravno Čen. Režiser Jean-jacques Annaud, mednarodno priznani režiser filmov Sedem let v Tibetu, Sovražnik pred vrati, Medved, Brata, Ime rože…, se vrača s spektakularno in vizualno dovršeno pustolovščino Volčji Totem. Volčji totem je tako veličastna hvalnica naravi in preživetju v njej, hkrati pa prefinjena kritika Kitajcev, ki jo prek zgodb kitajskih študentov, tudi pripovedovalca Chen Zhena, ki se ob svitu kulturne revolucije preselijo med mongolske nomade, plete pisatelj Lü Jiamin. Preteklost, ki diha s sedanjostjo ter svari pred prihodnostjo ... Volčji totem.

Divjaki namreč študentoma zlezejo pod kožo - eden… Mestni kino Domžale in Knjižnica Domžale vas vabita na ogled pustolovskega filma VOLČJI TOTEM PHOENIX v režiji Jean-Jacquesa Annauda. V dvorani Kulturnega doma Franca Bernika se nam lahko pridružite v ponedeljek, 5.

POVEZANE KNJIGE