Psihologija komuniciranja in medosebnih odnosov

Psihologija komuniciranja in medosebnih odnosov - Mirjana Ule | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mirjana Ule
DIMENZIJA
7,32 MB
IME DATOTEKE
Psihologija komuniciranja in medosebnih odnosov.pdf
ISBN
9722560173730

OPIS

Cena nastanitve za eno osebo: 63 € v enoposteljni sobi in 79,2 € v dvoposteljni sobi za dve osebi. Parkirišča so zagotovljena ob hotelu in v hotelski garaži.

105-106. Preuzeto s: https://hrcak.srce.hr/183677 (Datum pristupa: 22.02.2021.) Domus Medica - dom zdravnikov Domus Medica je dom vseh slovenskih zdravnikov, je stičišče štirih zdravniških organizacij: Zdravniška zbornica Slovenije, Fides - sindikat zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije, Slovensko zdravniško društvo in Strokovno združenje zasebnih zdravnikov in zobozdravnikov Slovenije. Psihologija je pomemben del sodobnega športa in eden izmed mnogih gradnikov, ki pomembno prispevajo k temu, da lahko športnik doseže vrhunsko zmogljivost ob pravem času.

POVEZANE KNJIGE