Pesmi za ženski glas in zvonove

Pesmi za ženski glas in zvonove - Feri Lainšček | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Feri Lainšček
DIMENZIJA
10,55 MB
IME DATOTEKE
Pesmi za ženski glas in zvonove.pdf
ISBN
7734813015907

OPIS

lainŠČek cankarjeva zaloŽba 2009 poŠtnino plaČa kupec, moŽna je menjava za druge knjige, Oblikovno preproste in spevne (tudi uglasbene) pesmi, ki z ženskim in moškim glasom izpovedujejo ljubezensko čustvo v vseh možnih odtenkih in fazah - od silovite medsebojne predanosti do nesrečne osamljenosti - so (tudi na spletnih straneh) osvojile neverjetno širok krog bralcev različnih starosti. Feri Lainšček je eden najbolj priljubljenih slovenskih pisateljev, naj gre za njegove romane, knjige za otroke, scenarije ali ne nazadnje njegovo poezijo, ki je pogosto tudi uglasbena. Pesniška zbirka Ne bodi kot drugi je bralce navdušila z ljubezensko liriko z ravninskimi melanholičnimi toni; Pesmi za ženski glas in zvonove pa so avtorjevim melodičnim verzom vdahnile še ženski glas. Lainščkov roman je prvič izšel leta 1993 in govori o večnih vprašanjih vere in dvoma, ki si ju zastavlja kaplan Jon Urski.

Biological Activity of Purified Momardica Charantia Lectin. Beeley J G, Laboratory Techniques in Biochemistry and Molecular Biology. Šest pesmi za ženski glas in zvonove.

POVEZANE KNJIGE