Izvir

Izvir - Ayn Rand | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ayn Rand
DIMENZIJA
5,79 MB
IME DATOTEKE
Izvir.pdf
ISBN
4930093973596

OPIS

Prepričan sem, da boste navdušeni. Izvir Krupe je najlepši izvir v Beli krajini in zagotovo eden najlepših v Sloveniji. Le 2.5 kilometra dolga rečica izvira v več močnih kraških izvir pod 30 metrov visoko zatrepno steno in se v vasi Gradac, kjer se poleg Otočca nahaja še naš drug vodni srednjeveški grad Gradac, izliva v reko Lahinjo. Izvir Savinje - Logarska dolina je ena izmed najlepših alpskih dolin v Evropi.

Poskočna Soča takoj za tem ustvari zanimiv 10-metrski slap in neskončno manjših slapičev in brzic ter nadaljuje svojo pot po Trenti. Občina Cerkvenjak v Slovenskih goricah se lahko pohvali z mnogimi kulturnimi in naravnimi znamenitostmi. Med njimi je tudi nenavadni izvir pitne vode v vasi Andrenci, ki po zapisih kronistov in pričevanju najstarejših prebivalcev tega kraja ni nikoli usahnil.

POVEZANE KNJIGE