Iskanje izgubljenega fanta

Iskanje izgubljenega fanta - Nika Maj | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nika Maj
DIMENZIJA
6,89 MB
IME DATOTEKE
Iskanje izgubljenega fanta.pdf
ISBN
7489281659732

OPIS

V duhu Sokratove trditve, da neraziskanega življenja ni vredno živeti, je ameriški psihoanalitik Stephen Grosz skozi izkušnje, ki jih je pridobil v petindvajsetih letih svojega izvajanja psihoanalitične prakse, v svoji odmevni knjigi Iskanje izgubljenega človeka ustvaril fascinantno zbirko človeških zgodb, ki se skrivajo tako za najbolj običajnimi kot tudi ... Iskanje izgubljenega fanta Nika Maj Daša in Igor sta dobro situirana zakonca srednjih let, ki za kuliso idealnega para, vsak na svoj način, žalujeta zaradi izgube sina. Od njegove smrti je minilo sedem let, ki so se postopno spremenila v pot medsebojnega obtoževanja, odtujevanja in nerazumevanja. II Iskanje izgubljenega fanta - Nika Maj, slovenski roman Roman bralca umesti na mesto sirote, ki ji sistem ne kaže Iskanje izgubljenega fanta.

Pri založbi Sanje so izšli Zmajev kralj (2008), Iskanje izgubljenega fanta (2009), Zapornik (2009), Kličejo me cigan … Iskanje izgubljenega fanta je zgodba o Seanu, fantu, ki je po sklopu nesrečnih življenjskih okoliščin pristal v vzgojno-varstvenem zavodu. Njegova zgodba se preplete z življenjsko usodo Daše in Igorja, ki še vedno prebolevata smrt lastnega sina.

POVEZANE KNJIGE