Dežela velike tovarne besed

Dežela velike tovarne besed - Agnés de Lestrade | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Agnés de Lestrade
DIMENZIJA
6,27 MB
IME DATOTEKE
Dežela velike tovarne besed.pdf
ISBN
8929079934725

OPIS

V deželi Velike tovrne besed ljudje le redko govorijo, saj morajo vsako besedo plačati. Filip pa bi želel prijateljici Sari povedati toliko stvari ...Predvsem to, kako rad jo ima.Knjiga, ki nas spomni, koliko lahko pomenijo tudi besede ....

"Uredništvo in oblikovanje nista nikoli ločena. Ne moreta biti.

Pridružite se v živo na facebook profilu Miškinega gledališča, 16.januarja, v soboto, ob 11 uri dopoldan. Jutri vabljeni na lutkovno predstavo Dežela velike tovarne besed v angleščini! Jezikovne storitve Parafraza https://goo.gl/1g7ijV Zlata hruška je znak kakovosti otroških in mladinskih knjig. Po mnenju uredniškega odbora MKL, ki vsako leto pripravlja Priročnik za branje kakovostnih mladinskih knjig, se tiste knjige, ki po vsebini in izvedbi izstopajo, uvrstijo med odlične izdaje leta in pridobijo pravico do znaka Zlata hruška.

POVEZANE KNJIGE