V deželi mož

V deželi mož - Hisham Matar | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Hisham Matar
DIMENZIJA
7,92 MB
IME DATOTEKE
V deželi mož.pdf
ISBN
7078794407407

OPIS

Zadnja leta je odvetnik svojega dolgoletnega prijatelja Donalda Trumpa. In to v sistemu, ki resnično poskuša biti pravičen! Kako peklensko mora biti šele tam, kjer so krivice uzakonjene. Večkrat se zahvalim, da sem rojena kot bela ženska v Evropi, v deželi, kjer je imel vsak dostop do dobre izobrazbe in zdravstva in pravic iz dela, zakon me je ščitil na vseh ravneh. KABUL - Prvi mož skrajne skupine Islamska država (IS) v Afganistanu Abdul Hasib, ki naj bi bil odgovoren za številne smrtonosne napade v deželi pod Hindukušem, vključno z napadom na vojaško bolnišnico z najmanj 50 smrtnimi žrtvami, je bil ubit, so danes sporočili predstavniki ZDA in Afganistana, poroča francoska tiskovna agencija AFP..

Založništvo in izdelava Ljubljana : Modrijan, 2009 ([Ljubljana] : Formatisk) Fizični opis 236 str. ; 20 cm V deželi mož: Hisham Matar je eden najbolj znanih libijskih književnikov, ki se je rodil v New Yorku.

POVEZANE KNJIGE