Ukradeni koder in druge pesmi

Ukradeni koder in druge pesmi - Alexander Pope | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Alexander Pope
DIMENZIJA
7,91 MB
IME DATOTEKE
Ukradeni koder in druge pesmi.pdf
ISBN
1513985035739

OPIS

5 Alexander Pope: Ukradeni koder in druge pesmi, 2009 Richard Dawkins: Razpletanje mavrice (prevajalec verznih vložkov), 2009 P. Torday: Muharjenje v Jemnu, 2010 (prevajalec ribiške pesmice) Richardson, Parnell, Cole: In s Tango smo trije, 2010 Joe Fullman: Velika knjiga čarobnih trikov, 2010 Hank Williams: Kozodojeve žalostinke, 2011 »Kdor vesele pesmi poje, gre po svetu lahkih nog« Kdor rad igra in poje, s tem osrečuje sebe in druge.

ko je neki lord ukradel koder dekletu in s tem povzročil družinski spor. Matej Kranjc s prevodom in obširnim razdelkom opomb bralcu približa pesnitev, ki je bila v času svojega nastanka velika uspešnica, pri čemer je mojstrstvo predvsem v ohranjanju jambskega pentametra in parodije na ... Ukradeni koder in druge pesmi Avtor: Alexander Pope Satirični ep Ukradeni koder (The Rape of the Lock) opisuje škandal, ki je izbruhnil v angleški visoki družbi, potem ko je lord Petre odrezal koder las dami Arabelli Fermor. Alexander Pope: Ukradeni koder in druge pesmi, 2009 Richard Dawkins: Razpletanje mavrice (prevajalec verznih vložkov), 2009 Richardson, Parnell, Cole: In s Tango smo trije , 2010 V slovenščino jo je leta 2009 prevedel Matej Krajnc v delu Ukradeni koder in druge pesmi.

POVEZANE KNJIGE