Srečni kar tako

Srečni kar tako - Carol Klein, Marci Shimoff | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Carol Klein, Marci Shimoff
DIMENZIJA
9,89 MB
IME DATOTEKE
Srečni kar tako.pdf
ISBN
9616231086784

OPIS

Pisanje dr. Seligmana je stvarno, akademsko. Zato pa o istih rečeh pišeta strastno in slastno avtorici svetovne uspešnice Srečni kar tako. Upoštevajoč dognanja sodobne znanosti o možganih, najnovejša odkritja pozitivne psihologije in analize življenja stotih anketiranih zares srečnih ljudi ponujata imenitne zgodbe, ki navdihujejo in spodbujajo, da je mogoče. Mogoče je živeti smiselno, izpolnjeno, srečno in radostno! Opredelita sedem korakov do pristne notranje sreče in ponujata veliko vprašalnikov, tehnik in vaj, ki nas osredotočajo na osebnostno moč, um, srce, telo, dušo, občutke in odnose. Knjigo je vredno brati počasi in pozorno ter z avtoricama potovati tja, kjer je sreča doma. Njen dom ni v drugih ljudeh, stvareh, krajih, v prijaznih okoliščinah, ki si jih želimo. Sreča domuje na edinem možnem prostoru zanjo – v nas samih. Ko jo bomo znali poiskati v sebi, je ne bomo nikoli več izgubili. Postali bomo srečni kar tako. Je na tem svetu možno še kaj več?

V roki je držal meč in na ročaju je bil rdeči rubin. Srečni zato, ker se počutimo ljubljene in ker smo zadovoljnji s tem kar počnemo. Življenje nas obdarja z mnogo lepimi trenutki, včasih tudi z nekaj grenkimi in celo težkimi.

Ta študij sem izbrala, ker se mi zdi zanimiv, naprej pa si želim delati še specializacijo iz klinične psihologije. Upam, da bom na želeno fakulteto tudi sprejeta.« Učinek bo dvojen: preusmerili boste pozornost od zoprnih stvari na vse tisto, kar imate, ste, je … in ste lahko hvaležni, in tako se boste začeli zavedati, kaj vse imate.

POVEZANE KNJIGE