Rdeča zanka

Rdeča zanka - Renate Greinert | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Renate Greinert
DIMENZIJA
8,96 MB
IME DATOTEKE
Rdeča zanka.pdf
ISBN
1686734900563

OPIS

V knjigi avtorica opisuje izkušnje, ki jih je doživela po odvzemu organov svojega sina. Povsem nepoučena o tem, kaj v resnici pomeni odvzem organov za umirajočega darovalca in njegove svojce, je privolila v odvzem. V knjigi razkriva resnico o darovanju organov, ki jo transplantacijski zdravniki ljudem prikrivajo, saj se bojijo, da bi potem število darovalcev upadlo. 

Obogatite vašo kapalnico in vanjo vnesite barvitost in svežino! Elastika - zanka je primerna tako za začetnike kot tudi bolj napredne športnike. Na voljo v treh različnih težavnostih: modra (srednja: 3/5 ) rdeča (velika: 4/5) črna (zelo velika: 5/5) Rdeča zanka : sporni primer darovanja organov - materin boj: Renate Greinert je v prometni nesreči izgubila sina.

Avtor: Renate Greinert. Brezplačno! V knjigi avtorica opisuje izkušnje, ki jih je doživela po odvzemu organov svojega sina.

POVEZANE KNJIGE