Problemi

Problemi - Emil Filipčič | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Emil Filipčič
DIMENZIJA
7,65 MB
IME DATOTEKE
Problemi.pdf
ISBN
2034470496167

OPIS

Problemi predstavljajo avtorjev obračun z lastno umetniško in življenjsko izkušnjo, segajo nazaj do sedemdesetih let ter vrenja takrat mlade ustvarjalne generacije in se iztekajo v današnjem, na videz povsem drugačnem času. Filipčič po eni strani raziskuje samo naravo umetniškega ustvarjanja, po drugi strani pa se vseskozi sprašuje o njeni vpetosti v socialni kontekst. Tako se srečamo z literarno in gledališko sceno, pa tudi z znamenitim Radiem Ga-Ga, katerega soustanovitelj je bil prav Filipčič. Vzporedno smo priče ljubezenskim zgodbam, posebno draž pa predstavlja tudi pripovedovalčev odnos z materjo – na videz tipska, dejansko pa tabuizirana tema slovenske literature. Filipčičev slog je tokrat izjemno izčiščen, po eni strani duhovit in značilno iskriv, po drugi pa refleksiven in skorajda elegičen.

Questo articolo spiega come risolvere i problemi che si verificano all'avvio o durante l'esecuzione di Microsoft Word. Se si verificano problemi specifici durante l'utilizzo di Word, visitare il Centro assistenza di Word per cercare informazioni sul problema.; Prima di iniziare, assicurarsi che Windows sia aggiornato e che anche la versione di Office in uso sia aggiornata. Problemi srca i krvožilnog sustava.

Sta avendo problemi? La aiutiamo a scoprire che cosa non va. #problemi. Goriška.

POVEZANE KNJIGE