Prazniki strahu in bolečine

Prazniki strahu in bolečine - Paul van Ostaijen | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Paul van Ostaijen
DIMENZIJA
10,21 MB
IME DATOTEKE
Prazniki strahu in bolečine.pdf
ISBN
4466122525903

OPIS

Z bivšim možem sva se dogovorila, da kljub jezi, preziru in žalosti ohraniva trezno glavo in se zaradi otrok trudiva za čim bolj pristen odnos. Bolečina v prsnici je najpogosteje povezana s srčnimi boleznimi. Ampak statistični podatki kažejo: bolečine v prsih je lahko povezano s kardiovaskularno boleznijo v samo 2% primerov do 18 let, v 10% primerov do 30 let in le pri starosti 50-60 let - te številke se postopno povečujejo. Nekateri posamezniki kljub ustreznemu zdravnikovemu ravnanju ne morejo sprejeti dejstva, da bolečine nimajo organskega vzroka.

Vzrok zanjo je lahko dogajanje v vseh delih prsnega koša, z izjemo pljučnega tkiva, ki ne boli. Čeprav včasih ni nevarna, pa jo moramo, če se pojavi nenadno in je ne poznamo, vzeti nadvse resno, saj lahko pomeni tudi življenje ogrožajoče srčno-žilno obolenje. Pahnejo jih v neskončno reko bolečine, strahu in begavosti pred samim seboj.

POVEZANE KNJIGE