Pogled z drevesi

Pogled z drevesi - Genadij Nikolajevič Ajgi | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Genadij Nikolajevič Ajgi
DIMENZIJA
8,61 MB
IME DATOTEKE
Pogled z drevesi.pdf
ISBN
6040521051681

OPIS

... Gliva, ki proizvede tartufe, sodeluje z okoliškimi drevesi, tako da okoli njihovih korenin oblikuje zaščito in v prst razprostre gosto mrežo vlaken za zbiranje vode in hranil.

grafik v tehniki akvaforte in akvatinta; gre za temo, ki se sklicuje na neko predstavo modrosti in sakralnosti, zelenih in bleščeče-rdečih ter ... Spet bi lahko bilo tako in moralo bi biti! Da si tudi danes želimo prav tam tako lepo preživeti kar največ prostega časa, lahko vsakdo vidi v času Festivala Lent. Užitek je videti mravljišče otrok, njihovih staršev, babic in dedkov, ko se družijo na travi, pod drevesi, in to sredi mesta. Pogled z erzeljske tematske poti 'Med zaselki in studenci' Družino Jejčič, ki ima korenine na Erzelju in danes živi v Zaloščah, je vedno vleklo na Erzelj, med zelene griče in kamnite zidove.

POVEZANE KNJIGE