Plezališča brez meja

Plezališča brez meja - Luciano Frezzolini, Doriano Perhat, Janez Skok | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Luciano Frezzolini, Doriano Perhat, Janez Skok
DIMENZIJA
4,65 MB
IME DATOTEKE
Plezališča brez meja.pdf
ISBN
1990129605751

OPIS

Od prve izdaje Plezališč brez meja je minilo dobrih 17 let in v tem času se je na celotnem območju treh dežel, ki ga zajema ta, že kultni plezalni vodnik, zgodilo marsikaj. Število plezališč je z 12 naraslo na 31, število smeri pa s slabih 700 na skoraj 3000 (400 samo od zadnje izdaje leta 2014).In katere so glavne novosti aktualne izdaje?Kjer je preglednost narekovala uporabo fotografij, so te zamenjale skice.Poleg ažuriranega stanja v vseh obstoječih plezališčih so novosti predvsem na italijanski in hrvaški strani:- novo plezališče v Nabrežini/Aurisina ter novi dobro opremljeni sektorji na Napoleonski cesti in v Glinščici;- v Istri sta dodani plezališči nad Čiritežem in Medvejo ter novi atraktivni sektorji v Istrskih toplicah in Brseču.Vodnik je plod sodelovanja plezalcev vseh treh dežel, informacije zanj pa so prispevali vsi glavni opremljevalci smeri. Vodnik je petjezičen, domačim jezikom, slovenščini, italijanščini in hrvaščini, sta dodana še nemški in angleški prevod.

Kotečnik 303 Plezališča brez meja (Trst-Slovensko primorje-Istra) zajema plezališča treh držav (Slovenija, Hrvaška, Italija). To pdročje je izredno bogato s plezališči, s super skalo in možnostjo plezanja preko celega leta.

V plezalnem vodniku je 31 plezališč s skoraj 3000 smermi. Title: Kazalo vsebina brez meja 2014, Author: Mladinska knjiga, Name: Kazalo vsebina brez meja 2014, Length: 3 pages, Page: 1, Published: 2014-05-21 Issuu company logo Issuu Sidarta: Plezališča brez meja. ...

POVEZANE KNJIGE