Pijevo življenje

Pijevo življenje - Yann Martel | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Yann Martel
DIMENZIJA
6,41 MB
IME DATOTEKE
Pijevo življenje.pdf
ISBN
5510493605864

OPIS

Mednarodna uspešnica je pripoved o nenavadnem dečku z imenom Pi, sinu lastnika živalskega vrta, ki ve vse o živalih in je hkrati iskren pripadnik treh različnih veroizpovedi.Ko s starši in prebivalci družinskega živalskega vrta potujejo v Kanado, doživijo brodolom in deček se znajde v reševalnem čolnu sam - z velikim bengalskim tigrom. Začne se 227 dni trajajoča, naporna in slikovita robinzonada, v katero mora fant vpreči vse svoje znanje in iznajdljivost. Knjiga je opremljena s čudovitimi ilustracijami Tomislava Trojanca.

Saj ni bil prvi, ki je like poslal v zrak. Njegov Prežeči tiger, skriti zmaj (Crouching Tiger, Hidden Dragon) je bil nadgradnja starih kung fu filmov. Domov > Vse knjige > Leposlovje > Leposlovni roman > Pijevo življenje Pijevo življenje Yann Martel.

LIFE OF PI 2012 | pustolovski, drama | 12+ | 7.9 /10. Moj izbor Moj izbor Ocena: 4.4 /5 (159) Glej preko 6500 ur vsebin ... Directed by Ang Lee.

POVEZANE KNJIGE