Kuba Libre

Kuba Libre - Marko Vezovišek | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marko Vezovišek
DIMENZIJA
10,69 MB
IME DATOTEKE
Kuba Libre.pdf
ISBN
4342871110374

OPIS

Marka Vezoviška poznam predvsem kot pisca besedil songov in kabaretov, in pri teh je dosledno duhovit in satirično našpičen. Njegov roman Kuba Libre ostaja na prepoznavni avtorski sledi, napisan je duhovito in s posebnim smislom za aporije polpreteklih časov.Zgodba o Marjaninem odraščanju skozi glasbene stile je podložena z vrsto amarkordovskih kolektivnih slik, ki se vtisnejo v bralca, odpeljemo se v čase, ko so bile štacune še zanikrne, predvsem pa prazne nekaterih artiklov, v čase, ko so namesto reklam s panojev prežali udarni slogani in je bila ideologija vse, kapital pa nekaj sicer nepredstavljivo neznanega, pa vendar vrednega prezira.Kuba Libre je razvojni roman, Marjanino odraščanje in postopno osvajanje sveta odraslih je popisano skozi živahne epizode, vmes je tudi kakšna iz starševske generacije, gre pa za večkrat prehojeno pot od obveznega šolskega petja do roka, - razume se, droge in seks so zraven, nekako že vsebovane v samem pojmu – in panka, potem pa nazaj proti šansonu, ko pridejo leta zresnitve; Vezovišku uspe bralca zmehčati s številnimi koktejli, potem pa prozo preliti z rahlim sentimentalnim in nostalgičnim prelivom.- Matej Bogataj

Drop the remaining wedges into the glass and fill with ice. https://www.instagram.com/mentefuerte/?hl=elhttps://www.instagram.com/raffie_raff/?hl=elhttps://www.instagram.com/blackbandana_official/?hl=elhttps://www.ins... Kuba je naše karibsko in uživaško potovanje - Na vsakem vogalu vas spremljata rumba in samba, vonj cigar in bogata kultura. Ugodna cena, spanje pri domačinih, peščene plaže, kultura in zabava.

2,466 likes · 2 talking about this · 393 were here. Pub Rum and Coke, or the Cuba libre (/ ˈ k juː b ə ˈ l iː b r eɪ / KEW-bə LEE-bray, Spanish: [ˈkuβa ˈliβɾe]; literally "Free Cuba"), is a highball cocktail consisting of cola, rum, and in many recipes lime juice on ice.

POVEZANE KNJIGE