Dunaj na poštni znamki

Dunaj na poštni znamki - Lev Detela | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Lev Detela
DIMENZIJA
7,74 MB
IME DATOTEKE
Dunaj na poštni znamki.pdf
ISBN
2007744178860

OPIS

Objavljen je bil v knjigi Dunaj na poštni znamki, bereta ga Mateja Perpar in Igor Velše. V Ljubljani in na Dunaju je študiral slovansko filologijo in umetnostno zgodovino. Od leta 1960 živi v Avstriji, v glavnem na Dunaju.

Detelovih knjig spominov pa je še več, denimo Dunaj na poštni znamki iz leta 2009, spominski zapisi, beležke o dnevnih dogodkih in esejistična... Dunaj, Dunaj, Avstrija's afternoon weather forecast for today and the next 15 days. Includes the high, RealFeel, precipitation, sunrise & sunset times, as well as historical weather for that ... Kraljica sicer fotografije ni izbrala za uraden portret, je pa decembra 2003 fotografija izšla na kanadski poštni znamki.

POVEZANE KNJIGE