Zibby Payne in čudovito strašni eksperiment frklja

Zibby Payne in čudovito strašni eksperiment frklja - Alison Bell | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Alison Bell
DIMENZIJA
6,3 MB
IME DATOTEKE
Zibby Payne in čudovito strašni eksperiment frklja.pdf
ISBN
3156609881367

OPIS

Na prvi šolski dan Zibby ne more verjeti, kako zelo so se njene prijateljice spremenile… v negativnem smislu! Vse, kar si želijo početi med odmori, je ličenje, urejanje las in pogovor o fantih – ugh!Zibby se je odločila, da je le ena pot, da reši šolsko leto – postala bo popolna frklja. Zavrže nabrana oblačila, začne igrati nogomet s fanti in se nauči nekaj čudovitih novih reči, kot je, na primer, riganje abecede. Čeprav jo stare prijateljice grdo gledajo, se ima Zibby čudovito… dokler ne poskusi oblikovati ekskluzivnega Kluba frkelj. Takrat se začne njen eksperiment rušiti…

Zibbyjina nekdanja prijateljica, a večinoma tekmica Amber se odloči, da bo vodila učne ure, na katerih bo šestošolce učila lepega vedenja. novo10_pogled 09a.qxd 19.10.2010 19:48 Page 212. 212.

in čudovito strašni eksperiment P - resničnost 6. Roy Berocay Brcanje lune P - resničnost 7.

POVEZANE KNJIGE