Zgodbe iz Pakistana

Zgodbe iz Pakistana Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
11,26 MB
IME DATOTEKE
Zgodbe iz Pakistana.pdf
ISBN
7829476500530

OPIS

Knjiga Zgodbe iz Pakistana je zbirka kratkih zgodb, napisanih v mnogovrstnih glasovih in jezikih sodobnega Pakistana. Zgodbe odsevajo travmatično rojstvo pakistanskega naroda ter se lotevajo tem, kot so ženskost, narodova identiteta, revščina, možnosti individualizma, itd. Svež pogled na omenjene probleme nam razkriva veliko kulturno raznovrstnost in bogastvo te velike južnoazijske države.

Zakaj daje oblast v Afganistanu v roke krutih prišlekov iz Pakistana in arabskih držav, ki ne spoštujejo Mohamedovih zakonov? Sprašujem ga: zakaj?" Zakup člankov. Dvajsetletnik je po begu iz Pakistana pristal v Grčiji, a od tam pot nadaljeval proti Italiji. »V Patrasu za nas ni bilo ničesar, ne hrane ne zdravnika, bilo je grozno.« Potem ko je deset dni prenočil v tunelu, je zdaj nastanjen v zavetišču Karitasa nedaleč stran.

Zelo ogroženi so leopardi in snežni leopardi, tudi kozorog. Prisotni so med drugim še številni glodavci, divje svinje, džunglske mačke in rjavi medved. Vzhodni Pakistan je bila nekdanja provinca Pakistana, ki je obstajala med letoma 1955 in 1971.Nasledila je nekdanjo provinco Vzhodno Bengalijo, danes pa je pokrajina samostojna kot država Bangladeš Knjigarna - spletna knjigarna Doria nudi knjige, ilustracije, slike, in darilni program > Obračamo liste, odkrivamo nove strani in svetove ...

POVEZANE KNJIGE