Vrelec Mladosti

Vrelec Mladosti - Peter Kelder | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Peter Kelder
DIMENZIJA
12,30 MB
IME DATOTEKE
Vrelec Mladosti.pdf
ISBN
3240522544686

OPIS

Vrelec mladosti je sklop preprostih vaj, ki v telesu vsak dan znova vzpostavljajo pogoje za radostno, dobro in mladostno počutje, sočasno pa upočasnijo staranje. Ob rednem izvajanju vaj staranje celo obrnejo v drugo smer, saj z njimi stimuliramo in masiramo vse žleze z notranjim izločanjem, poskrbimo za odlično prekrvavitev vsakega delčka telesa, telo oskrbimo s kisikom,… S pravilnim izvajanjem vaj in sočasnim dihanjem, poskrbimo za gibljivo in prožno hrbtenico, ravnovesje hormonskega sistema, visoko raven odpornosti, visoko raven življenske energije in seveda jasnost misli in duha.Dopolnjena izdaja je v petem delu knjige obogatena z novim obredom in nedavno odkritega poglavja in z dragocenimi življenjskimi napotki, ki poudarjajo moč pozitivnega mišljenja ter preprostega življenja.Knjiga je svetovna uspešnica, ki je izšla že v dveh milijonih izvodov, v Sloveniji pa jo najdemo na 30.000 knjižnih policah.

Uloga kralježnice u Kundalini jogi, pomlađivanje i iscjeljivanje. Prebudi se in uživaj v svojem pomlajenem telesu in umu.

Primerjava 'klasičnega' načina treninga s treningom fascij. Klasičen način treninga temelji na večjem številu ponovitev istega giba ter na koncentričnem tipu kontrakcij, kjer mišice skrajšujemo in dehidriramo fascije.

POVEZANE KNJIGE