Video noč v Katmanduju

Video noč v Katmanduju - Pico Iyer | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Pico Iyer
DIMENZIJA
4,89 MB
IME DATOTEKE
Video noč v Katmanduju.pdf
ISBN
8664426986907

OPIS

Soposvečevalca bosta ljubljanski nadškof Stanislav Zore in apostolski nuncij v Sloveniji, nadškof Jean-Marie Speich. Udeležba na slovesnosti v ljubljanski stolnici je omejena na osebno povabljene, dogodek, ki se bo ... Spletna stran uporablja piškotke.

V Mestnem gledališču Ljubljanskem bo ob 15.30 in 19.30 na velikem odru muzikal Trač, navdihnjen z eno najslavnejših komedij Williama Shakespeara Mnogo hrupa za nič, ki ga je Gašper Tič ustvaril v sodelovanju z Davorjem Hercegom in Jako Ivancem. Potres v Pokhari, ki leži okoli 150 kilometrov zahodno od Katmanduja, sicer ni povzročil večje škode. "Videl sem, da se je porušila starejša slabo grajena hiša, iz katere so nato reševali ljudi," je povedal Podobnik.

POVEZANE KNJIGE