Velika otroška enciklopedija za vedoželjne

Velika otroška enciklopedija za vedoželjne Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
6,92 MB
IME DATOTEKE
Velika otroška enciklopedija za vedoželjne.pdf
ISBN
8947511605788

OPIS

akcija. velika otroŠka enciklopedija za vedoŽeljne. Jaz sem to knjigo naročila in plačala že pred dvema letoma ,pa je še nisem dobila.Vsakič ko sem vprašala po telefonu,so rekli da ni še izšla,sedaj sem jo videla v prodaji.Ko kličem po telefonu reče da je vse zasedeno.Ali morda katera od vas ve kaj je s tem in ali jo je katera naročila in… Velika ilustrirana otroška enciklopedija Najbolj prodajana otroška enciklopedija na svetu znova tu! - več kot 350 glavnih gesel - več kot 1000 dodatnih podgesel z vseh tematskih področij - 3000 barvnih ilustracij, fotografij in zemljevidov Velika ilustrirana otroška enciklopedija je najbolj priljubljena enciklopedija za otroke na svetu . Podrobnosti artikla iz kataloga Cicikluba.

Mladinska knjiga Založba d. d., Slovenska cesta 29, 1000 Ljubljana, je vpisana v sodni register pri Okrožnem sodišču v ... Velika otroška slikovna enciklopedija je neizčrpna zakladnica zanimivosti o svetu, v katerem živimo.

POVEZANE KNJIGE