Strahovlada

Strahovlada - Michael Crichton | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Michael Crichton
DIMENZIJA
3,87 MB
IME DATOTEKE
Strahovlada.pdf
ISBN
8500288582372

OPIS

Triler Michaela Crichtona Strahovlada o okoljskih problemih in globalnem ogrevanju je doslej dvignil veliko prahu in dobil zagrizene nasprotnike in predane občudovalce.Čeprav je zgodba izmišljena, je pisatelj z natančnim študijskim pristopom hotel povedati, da sta globalno ogrevanje in okoljska katastrofa le mit korporacij, ki pod krinko skrbi za okolje polnijo svoje žepe.Odvetnik Evans se znajde v močnem primežu nasprotujočih si interesov; svoje delo za veliko okoljevarstveno organizacijo, vodi jo Nick Drake in financira bogataš George Morton, čuti kot plemenito, saj si prizadeva za omejitev globalnega ogrevanja.Ko pa nenadoma Morton umakne veliko denarno donacijo in še istega večera umre v prometni nesreči, se Evansovo življenje začenja obračati v nepredvidene smeri; sumljivo obnašanje nekdanjih prijateljev ga popelje na razne konce sveta, kjer vedno bolj spoznava vladavino strahu, teror korporacij, za njimi pa grozljiv teroristični načrt, ki bo ogrozil življenja milijonov ljudi …

marec 2012 ob 17:33 Ljubljana - MMC RTV SLO, STA Po Jankovićevih besedah morata biti cilja fiskalnega pravila in intervencijskega zakona oz. predlaganih varčevalnih ukrepov dvig bonitete Slovenije in ... Vodstvo s strahovlado potiska policijo proti dnu Vodstvu notranjega ministrstva in policije je v pol leta s številnimi kadrovskimi menjavami, pritiski in zastraševanjem uspelo vzpostaviti strahovlado, kakršne v policiji ne pomnijo. Jutri izide nova Mladina! Tokratno naslovnico sta ustvarila Borut Krajnc (fotografija) in Ivian Kan Mujezinović (oblikovanje), avtor skulpture ni znan.

Veber: Ne potrebujemo še politične krize. Odzivi opozicije na napovedane vladne ukrepe.

POVEZANE KNJIGE