Strahovlada

Strahovlada - Michael Crichton | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Michael Crichton
DIMENZIJA
8,40 MB
IME DATOTEKE
Strahovlada.pdf
ISBN
7975792054772

OPIS

Triler Michaela Crichtona Strahovlada o okoljskih problemih in globalnem ogrevanju je doslej dvignil veliko prahu in dobil zagrizene nasprotnike in predane občudovalce.Čeprav je zgodba izmišljena, je pisatelj z natančnim študijskim pristopom hotel povedati, da sta globalno ogrevanje in okoljska katastrofa le mit korporacij, ki pod krinko skrbi za okolje polnijo svoje žepe.Odvetnik Evans se znajde v močnem primežu nasprotujočih si interesov; svoje delo za veliko okoljevarstveno organizacijo, vodi jo Nick Drake in financira bogataš George Morton, čuti kot plemenito, saj si prizadeva za omejitev globalnega ogrevanja.Ko pa nenadoma Morton umakne veliko denarno donacijo in še istega večera umre v prometni nesreči, se Evansovo življenje začenja obračati v nepredvidene smeri; sumljivo obnašanje nekdanjih prijateljev ga popelje na razne konce sveta, kjer vedno bolj spoznava vladavino strahu, teror korporacij, za njimi pa grozljiv teroristični načrt, ki bo ogrozil življenja milijonov ljudi …

februar 2021 ob 00:00 Avtokrati, nas uči zgodovina, s svojimi iluzijami o vsemoči prej ali slej prepričajo tudi sebe, začnejo gojiti kult osebnosti in postanejo nagnjeni k povzdigovanju svojega lika in dela. Ob tem seveda ne prenašajo kritikov, saj so popolnoma prepričani o svojem prav in o svoji genialnosti. Triler Michaela Crichtona Strahovlada o okoljskih problemih in globalnem ogrevanju je doslej dvignil veliko prahu in dobil zagrizene nasprotnike in predane občudovalce.

Danes je dobro razpoloženje iz časov osamosvajanja izčrpano.FOTO: Igor Modic. Dimitrij Rupel Strahovlada Vse bolj samovoljne poteze premiera: odpuščanje kritičnih strokovnjakov in načrt množičnega sankcioniranja protestnikov Predsednik vlade Janez Janša ima vse manj kritikov. Triler Michaela Crichtona Strahovlada o okoljskih problemih in globalnem ogrevanju je doslej dvignil veliko prahu in dobil zagrizene nasprotnike in predane občudovalce.

POVEZANE KNJIGE