Sol v grlu

Sol v grlu - Ted Kramolc | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ted Kramolc
DIMENZIJA
9,90 MB
IME DATOTEKE
Sol v grlu.pdf
ISBN
9037374635225

OPIS

Vsebina. Osrednji lik je Karel Kolody, mladenič plavih las in modrih oči, živeč v Torontu, Ontario, Kanada, ki se preživlja oz.

Tu je nekaj naravnih zdravil, ki vam bodo pomagala iz telesa izločiti odvečno sluz. Sol v grlu je roman izpod peresa kanadskega Slovenca Teda Kramolca 1922 ki je pred leti v zbirki Samorog že izdal povest Tango v svilenih coklah 2002 Časovni okvir novega Kramolčevega romana so prva leta po drugi svetovni vojni ko se junak pripovedi Karel Kolody znajde kot emigrant v Kanadi. Boleče grlo, ki se kaže v obliki akutnega vnetja grla, lahko povzroči, da je prizadeto celotno grlo, lahko pa je boleč le del grla.V vsakem primeru boleče grlo povzročajo takšni in drugačni mikrobi.Le-ti so največkrat kar virusi, ne smemo pa pozabiti tudi na bakterije in glive, ki so sicer manj pogoste.Vnetje se lahko še dodatno poslabša zaradi dražečih snovi iz okolja, refluksa ... Kako nad kepo v grlu. Se vam dogaja, da se vam v grlu nabira gosta sluz, ki vas sili, da se izkašljujete, a ne gre ne ven ne nazaj po grlu? Č utite jo, vendar se je nikakor ne morete znebiti.

POVEZANE KNJIGE