Smrt pod knjigami

Smrt pod knjigami - Jill Paton Walsh | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jill Paton Walsh
DIMENZIJA
8,49 MB
IME DATOTEKE
Smrt pod knjigami.pdf
ISBN
4249511954697

OPIS

V skrbno zaklenjeni knjižnici uglednega kolidža v Cambridgeu je velika zbirka neprecenljivo dragih knjig iz 17. stoletja, na tleh pa – okrvavljen mrtev študent. Seveda je to tragična smrt, ker je študentu spodrsnilo in je z glavo udaril ob rob mize –toda zlobneži namigujejo, da ta študent knjig ni bral, ampak jih kradel in prodajal. Njegovo smrt odgovorni razlagajo kot nesrečo, samo bolniški sestri Imogen Quy je vse skupaj zelo sumljivo. Za njena opozorila se nihče ne zmeni, dokler v vodnjaku kolidža ne najdejo mrtve študentke…Jill Paton Walsh se je rodila leta 1937 v Londonu, zdaj že vrsto let živi v Cambridgeu. Prejela je več nagrad za romane, namenjene tako odraslim kot otrokom. Napisala je 6 romanov za odrasle, 12 romanov za otroke in mladino ter 4 detektivske romane, v katerih je glavna oseba bolniška sestra Imogen Quy, pronicljiva in odločna različica gospodične Marple, tako dobro znane iz romanov Agathe Christie. Jill Paton Walsh je nosilka visokega naziva britanskega viteškega reda CBE.

... Z baterijo sem se skrivala pod odejo, ...

Vaša košarica je prazna. Več: SMRT POD KNJIGAMI Jill Paton Walsh prešernova družba 2009, trda vezava, 227 strani, kot nova ii smrt pod knjigami 7186.)smrt pod knjigami - jill paton walsh Knjigarna - spletna knjigarna Doria nudi knjige, ilustracije, slike, in darilni program > Obračamo liste, odkrivamo nove strani in svetove ... beremo knjige! Smrt (latinsko mors) je nepovratno prenehanje bioloških procesov, ki vzdržujejo organizem pri življenju, torej konec življenja.Natančno pa pojava še ne znamo opredeliti, saj je neločljivo povezan z definicijo življenja, ki prav tako ni določena.

POVEZANE KNJIGE