Poljubček

Poljubček - Roald Dahl | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Roald Dahl
DIMENZIJA
12,26 MB
IME DATOTEKE
Poljubček.pdf
ISBN
6494661692684

OPIS

Roald Dahl (1916–1990) je en od najbolj znanih angleških pisateljev dvajsetega stoletja, ki ga pri nas poznamo predvsem po otroških delih, kot so Matilda, James in breskev velikanka ter Čarli in tovarna čokolade. Poljubček pa je ena njegovih najbolj znanih zbirk kratkih zgodb za odrasle, v katerih streže s temnimi platmi človekove duše, ki jih spretno zamesi med črni humor v začetku povsem prijazne in le malce nenavadne premise. Na drugi strani pa se Dahl v teh zgodbah včasih sprehodi tudi po robu verjetnosti ter doda še ščepec fantastičnih prvin, ki jih sklene v presenetljivih preobratih.

Zeleni čaji z aromo so lahko vaš celodnevni spremljevalec ne samo kot topel čaj - odlično pripravljeni so tudi kot ohlajeni, četudi na sobni temperaturi. Hrvaški premier Andrej Plenković ima z nekaterimi evropskimi politiki boljše odnose kot s premierjem Mirom Cerarjem. Na primer s predsednikom Evropske komisije Jean-Claudeom Junckerjem.

Trendi Odzivi na Meghanin intervju: "Krona je zamudila priložnost za spremembo" Jaz svoje otroke lupčkam kar "na usta"! Moji otroci so bili stari okoli 8 mesecev, ko so me začeli zasipati s poljubi - odprta usta in izredno moker napad na mamico. Čista ljubezen! Ugotovili so, kaj ima mamica rada in me zasuli s poljubi.

POVEZANE KNJIGE