Pisanje in brisanje

Pisanje in brisanje - Roger Chartier | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Roger Chartier
DIMENZIJA
7,87 MB
IME DATOTEKE
Pisanje in brisanje.pdf
ISBN
7502634706200

OPIS

Če želite več informacij, glejte Uporaba tir za» dotik «. Brisanje rokopisa Roger Chartier: Pisanje in brisanje Studia humanitatis, Ljubljana 2008, 25 € ... Pisanje in brisanje.

Piši briši bele in steklene table za suho brisanje bodo navdušile vse tiste, ki imate radi, da so stvari organizirane, kot se šika. Bele in steklene table omogočajo enostavno pisanje in brisanje napisov s piši-briši markerji z magnetno gobico. pisanje črke, začne naj z debelejšimi pisali in do svinčnika, pred pisanjem se tudi dogovorimo, da naj bo pozoren na obliko črk, •če piše majhno - mu damo debelejše pisalo in mu lahko s črtami določimo velikost pisave, •poprava napak pri pisanju: učenec naj najprej sam posebna gladka prevleka omogoča pisanje in brisanje ; formati velikosti A0 ali B0 so primerni za vsako pisarno ; hitra in kakovostna izvedba ; 3D LiDAR ANALIZE + PREGLEDOVALNIK.

POVEZANE KNJIGE