Na koncu je bil glagol

Na koncu je bil glagol - Olga Orozco | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Olga Orozco
DIMENZIJA
12,23 MB
IME DATOTEKE
Na koncu je bil glagol.pdf
ISBN
4867894381928

OPIS

Jaz, Olga Orozco, iz tvojega srca razglašam, da umrem.Moje ljubezni so bile samota, junaška vztrajnost vere, kratkočasje, kjer vznikajo nenavadne živali in pravljične rastline, senca velike dobe, ki je minila med skrivnostmi in prividi, in pobrlevanje plamenčkov v mraku.Moja zgodba leži v mojih rokah in v rokah njih, ki so me zaznamovali.Od moje navzočnosti ostajajo magije in rituali, par datumov, ki jih je razjedel dih neke okrutne ljubezni, daljni oblak dima iz hiše, kjer nisva nikoli bila,in par kretenj, raztresenih med kretnje njih, ki me niso nikdar poznali.Olga Orozco

Cisar je začel z minuto in 18 sekundami zaostanka za vodilno Norveško, na koncu pa je po dobrem strelskem nastopu z dvema popravama tekaško popustil tik pred ciljem ter predse spustil še nemškega tekmeca, tako da je ... Reši nalogo, nato pa preveri, kakšna je tvoja ocena. Klikni gumb Novi primeri, če potrebuješ več utrjevanja.

To so: Sedanjik izraža dejanje, dogajanje in stanje v trenutku govorjenja ali pa izraža brezčasnost (splošno sedanjost). Kadar v pripovedovanje v pretekliku vstavimo sedanjik, da bi postala pripoved bolj napeta, nastane dramatični sedanjik.

POVEZANE KNJIGE