Na koncu je bil glagol

Na koncu je bil glagol - Olga Orozco | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Olga Orozco
DIMENZIJA
3,81 MB
IME DATOTEKE
Na koncu je bil glagol.pdf
ISBN
8543667074128

OPIS

Jaz, Olga Orozco, iz tvojega srca razglašam, da umrem.Moje ljubezni so bile samota, junaška vztrajnost vere, kratkočasje, kjer vznikajo nenavadne živali in pravljične rastline, senca velike dobe, ki je minila med skrivnostmi in prividi, in pobrlevanje plamenčkov v mraku.Moja zgodba leži v mojih rokah in v rokah njih, ki so me zaznamovali.Od moje navzočnosti ostajajo magije in rituali, par datumov, ki jih je razjedel dih neke okrutne ljubezni, daljni oblak dima iz hiše, kjer nisva nikoli bila,in par kretenj, raztresenih med kretnje njih, ki me niso nikdar poznali.Olga Orozco

Neprehodni glagoli so tisti, ki ob sebi nimajo predmetov (na primer hoditi, spati). Stavki z glagolom v neprehodni ... 1.

Na koncu je znižal zaostanek na 2:3, to je bil njegov tretji gol na sedmih tekmah sezone in drugi na zadnjih tekmah. potrebovati + zu + nedoločnik Zanikani glagol "mussen - morati" s pomenom, da je nekaj potrebno, pogosto nadomestimo z "nicht brauchen - ni potrebno". S tem povemo, da nekdo nekaj ne rabi storiti.

POVEZANE KNJIGE