Marksizem in filozofija jezika

Marksizem in filozofija jezika - Valentin Nikolajevič Vološinov | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Valentin Nikolajevič Vološinov
DIMENZIJA
8,92 MB
IME DATOTEKE
Marksizem in filozofija jezika.pdf
ISBN
2357329608613

OPIS

Medvedjeva, zmotno pripisujejo Bahtinu - predvsem Marksizem in filozofija jezika ter Formalna metoda v literarni vedi.Te trditve izvirajo iz zgodnjih 70. let, vendar pa danes večina priznava Vološinova in Medvedjeva kot prava avtorja teh del.

Dodaj v košarico ... Študenti morajo imeti zadostno znanje iz splošne kulture, zadosten besedni zaklad in siceršnje znanje slovenskega jezika, da lahko sledijo predavanjem, da lahko razumejo študijske materiale in da so sposobni izdelati vaje in seminarske naloge v skladu z zahtevami smiselne razporeditve snovi, razumskega utemeljevanja in logičnega sklepanja. MARKSIZAM I FILOZOFIJA JEZIKA (Polovne i antikvarne knjige) MIHAIL BAHTIN (autor) . Izdavač: NOLIT Stanje: kao nova.

POVEZANE KNJIGE