Mali veliki Nikec

Mali veliki Nikec - René Goscinny | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
René Goscinny
DIMENZIJA
4,12 MB
IME DATOTEKE
Mali veliki Nikec.pdf
ISBN
5538200732135

OPIS

\"Nikec, zdaj pa poslušaj! Dosti imam tega obnašanja: ali me boš ubogal ali pa bom huda nate.\" \"Ampak to je res krivica!\" sem zavpil. \"Očka je rekel, naj bom, medtem, ko njega ni, jaz moški v hiši, in nič ne smem narediti tako kot on!\"\"A ti ni rekel, da bodi priden?\" me je vprašala mami. \"Ne,\" sem rekel. \"Rekelje, naj ga nadomeščam, nič drugega.\"\"Vsako jutro ista pesem,\" je rekla mami. \"No, zbudi se, nobenih komedij, prosim! Sem mislila, da si moški!\" \"Moški ne hodi v šolo,\" sem rekel. \"Moški hodijo v svoje službe,\" je rekla mami. \"Prav rad bi šel v službo,\" sem odgovoril.\"V šolo pa nočem. In sploh je očka rekel, da moram skrbeti zate in, če bom v šoli delal računalniške naloge ne bom mogel biti tu in skrbeti zate.\" \"Očka se je dobro spomnil,\" je rekla mami. \"Ampak če takoj ne vstaneš, dobiš eno po riti. Jasno?\"

... opis strani Nikec na počitnicah Vacances du petit Nicolas, 2014 Laurent Tirard Gremo mi po svoje.

Korenček za Iznoguda: 412 GOSCINNY, René: Mali veliki Nikec: 427 GOSCINNY ... 3. razred - priporo Čilni seznam knjig za bralno zna Čko andersen, h.

POVEZANE KNJIGE