Klub besnih punc

Klub besnih punc - Janja Vidmar | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Janja Vidmar
DIMENZIJA
6,36 MB
IME DATOTEKE
Klub besnih punc.pdf
ISBN
4437871619604

OPIS

Nov mladinski roman slovenske ustvarjalke o klubu, ki je namenjen izključno puncam, dokler vanj ne vstopita fant in polž, nakar se preimenuje v Klub blestečih pesnic, po groznih fantovskih spletkah pa na zadnjih straneh spet v Klub (še bolj) besnih punc. Pustolovščina, ki spominja na slovensko mladinsko klasiko Tajno društvo PGC, s poizkusom približanja sodobni mladini, njihovemu slengu in specifičnim interesom ter z lahkotno, neobremenjeno tematiko, ki temelji na večnem sporu med fanti in puncami, pa tudi na sodobne mladinske nadaljevanke. 

PESMI: DRUGI KOMADI NIKO GRAFENAUER: SKRIVNOSTI STJEPAN J JAKŠEVA: LJU I, NE LJUBI, LJUBI PETI LETNI ČAS SAŠA VEGRI: NAROČJE KAMENČKOV Dragi učenci in učenke v teh dneh vam želim obilo zdravja in prav tako obilo branja, saj ) in - Janja Vidmar (mladinska romana Klub besnih punc in Pink, jezikave kolumne v zbirki Jezi(č)kanja). Nominiranci za nagrado Milka Bambiča za umetniške dosežke na področju stripa so: - Ciril Horjak (drugi del vsebalkanske trilogije Mostovi, Kuhna in Zgodilo se je čisto blizu nas), Vidmar, Janja: Sence poletja / Potovanje groze / Druščina 6.

Kmalu po njenem rojstvu so se starši preselili v Maribor, kjer je končala I. gimnazijo.

POVEZANE KNJIGE