Egipt

Egipt Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
5,18 MB
IME DATOTEKE
Egipt.pdf
ISBN
7651590417289

OPIS

Najboljši vodnik po mnenju bralcev časopisov Guardian in Observer.Vodniki, ki vam pokažejo, kar vam drugi le povedo!Le malo dežel tega sveta se lahko meri z egiptovskim bogastvom - starodavnimi spomeniki in templji. Vodnik vas bo najprej popeljal po Kairu in njegovi okolici, kjer stojijo veličastne piramide, šele potem se boste spustili po dolini Nila in si ogledali njene starodavne templje; obiskali samostane in gradove Sinaja ter koralno obalo Rdečega morja; Nilovo delto in tamkajšnjo osmansko zapuščino; Severno obalo ter Zahodno puščavo , kjer so prelepe oaze in drugi puščavski zakladi.V vodniku boste našli še:- številne fotografije, ilustracije in zemljevidi- okusi Egipta: domači izdelki in značilne jedi- prerezi in načrti vseh glavnih znamenitosti- bogata izbira hotelov in restavracij- znamenitosti, plaže, tržnice in festivali v številnih egiptovskih mestih- sprehajalne poti, zanimive trase in tematski ogledi“Noben drug vodnik ne vzbudi take želje po popotovanju, kot jo tale”The IndependentV zbirki so že izšli tudi vodniki po Provansi, Dunaju, Londonu in Parizu. V letu 2009 pa bo izšel še vodnik poGrških otokih (april).

Pravi, da je oseba, ki se mora v svojem okolju počutiti dobro, da lahko učinkovito dela. Zadnjih nekaj let je tako redno letala iz Egipta v Slovenijo in nazaj. Egipt - novice.

2021 Globalni turizem je lani izgubil 935 mlrd USD prihodkov. Svetovna turistična industrija je lani zaradi pandemije izgubila približno 935 mlrd USD prihodkov, kar je 10-krat več kot leta 2009, ko je turizem prizadela svetovna gospodarska kriza.

POVEZANE KNJIGE