Dobil sem sestrico, ampak jaz bi imel raje hrčka

Dobil sem sestrico, ampak jaz bi imel raje hrčka - India Knight | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
India Knight
DIMENZIJA
7,74 MB
IME DATOTEKE
Dobil sem sestrico, ampak jaz bi imel raje hrčka.pdf
ISBN
4536472310844

OPIS

Mali Tom dobi sestrico in ni prav nič vesel, temveč zelo ljubosumen. Sestrica namreč samo joka, spi in je, starši se ukvarjajo le z njo. Zato bi Tom raje imel hrčka. Seveda se sčasoma privadi in ugotovi, da je pravzaprav imenitno imeti sestrico.

Po maturi sem se zaposlila na pošti, kjer sem delala dvanajst let do odhoda v tujino, kamor sem se poročila. V življenju sem jih dobil zelo malokrat čez rit, vendar ko sem jih dobil sem zaslužil in to sem takrat dobro vedel. Prvič sem jih dobil in to pošteno, ko me je foter že tretjič dobil pri mojih štirih letih na kupu krajnikov, ko bi ob samo še dveh potezah z žago po žici, ki jih je povezovala tragično končal pod krajniki. Naslovnica Št.naslova Značnica Naslov Leto Prostih/Vseh; 1706: BOŽIČEK V.

Mayle: Baje me je prinesla štorklja ali »Kako sem prišel na svet?« P. Mayle: Dobili bomo dojenčka Ne .

POVEZANE KNJIGE