Avtobiografija

Avtobiografija - Alex Ferguson | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Alex Ferguson
DIMENZIJA
3,73 MB
IME DATOTEKE
Avtobiografija.pdf
ISBN
4311381104785

OPIS

Privlačna pripoved, ki se začne v ladjedelniškem okrožju Govan v Glasgowu, je polna anekdot in zanimivih prigod, v njej pa se Ferguson odkrito in brez dlake na jeziku ozira na svojo legendarno trenersko kariero in 27 zmagovitih let pri Manchester Unitedu. Sir Alex, ki je leta 1999 prejel viteški naslov, pripoveduje o prijemih, s katerimi je izoblikoval in krotil igralce, kot so Ryan Giggs, Roy Keane, Eric Cantona in Ruud van Nistelrooy, ter o spopadanju z vedno večjim številom zvezdnikov svetovnega formata, kot sta Cristiano Ronaldo in David Beckham. V knjigi smo soočeni z velikimi rivali Manchester Uniteda – Liverpoolom, Arsenalom, Chelseajem in Manchester Cityjem. S svojim smislom za humor pa Ferguson predstavi tudi svoj tekmovalni odnos z Arsènom Wengerjem in Joséjem Mourinhom. Psihologija vodenja in podrobnosti nogometne strategije na vrhunski ravni – doslej tega še nihče ni razložil bolj zanimivo in razumljivo običajnemu bralcu.

ura: Miško Kranjec (življenje in delo), avtobiografija, črtica, ogovor Morda veste, kje bi se govoril polanski jezik? Polanski jezik je jezik, ki ga govorijo prebivalci Velike Polane. Velika Polana je ena izmed občin v Republiki Sloveniji.

1. 2021 osebni arhiv Feri Lainšček Z zgodbo se pisatelj vrne v deževno jesen leta 1959, ko se rodi otrok, ki so mu šele po nekaj dneh dali ime Franc, Ferek.

POVEZANE KNJIGE