Alica v nori deželi

Alica v nori deželi - Evald Flisar | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Evald Flisar
DIMENZIJA
4,22 MB
IME DATOTEKE
Alica v nori deželi.pdf
ISBN
2476438763728

OPIS

Če mislite, da je Alica potem, ko se je vrnila iz Čudežne dežele, uživala v dolgočasnih dneh navadne deklice, ki pridno hodi v šolo, se motite.Pri dvanajstih (trmoglava in z diplomami treh fakultet) je skočila za svojim stricem, svetovno znanim profesorjem Skočirjem, naravnost v ledeno jezero, čeprav ji je jasno in glasno povedal, da je noče vzeti s seboj.In ko ju je naplavilo na obalo neznane dežele, si je gladko izmislila, da jo je povišal v asistentko! Še dobro, da profesor Skočir proti taki trmi še ni izumil zdravila, sicer bi Alico prikrajšal za nepozabne dogodivščine v Poteruniji.

september 1999, Mestno gledališče ljubljansko Objave. Alica v nori deželi.

25.3.2020 Alica v čudežni deželi V slovenščino sta prevedeni Carrollovi najbolj znani deli Alica v čudežni deželi in Alica v ogledalu. Prva je izšla v slovenščini leta 1951, iz angleščine pa jo je prevedel in delno priredil knjižničar, prevajalec in publicist Bogo Pregelj. ZAPIS V ZVEZEK: Evald Flisar: Alica v nori deželi 1.

POVEZANE KNJIGE