Zdravje je naša odločitev

Zdravje je naša odločitev - Mojca Koman, Marija Merljak | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mojca Koman, Marija Merljak
DIMENZIJA
5,16 MB
IME DATOTEKE
Zdravje je naša odločitev.pdf
ISBN
1775193201581

OPIS

Naše zdravje je v največji meri odvisno od nas samih, zanj se je potrebno odločiti. Knjiga Zdravje je naša odločitev je vodniko ohranjanju zdravja oz. ravnovesja v našem organizmu. Vsebuje predstavitev hranil in živil, zdravo pripravo hrane, praktičen opis prehranjevanja v določenih življenjskih obdobjih,izčrpen opis preventivne in zdravilne prehrane pri različnih zdravstvenih težavah. Predstavi vam več kot 60 namigov z barvnimi slikami za enostavno in zdravo pripravljene obroke. Vsebuje tudi preglednice vitaminov, mineralov in živil.

Galerija PAC, Lendavska ulica 5a, Murska Sobota, ob 17. uri.

Patio/Garden Showing all editions for 'Zdravje je naša odločitev' Sort by: Format; All Formats (6) Print book (6) Refine Your Search; Year. 2014 (1) 2013 (1) 2012 (1) 2009 (1) 2008 (2) Language.

POVEZANE KNJIGE