Videz vara

Videz vara - Jill Mansell | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jill Mansell
DIMENZIJA
6,11 MB
IME DATOTEKE
Videz vara.pdf
ISBN
8601409237488

OPIS

Lottie ne more verjeti, da se ji dogaja kaj takega. Če si v mladosti zatreskan v neprimernega fanta, še razumeš, da starši nasprotujejo takšni zvezi. Toda Lottie je zdaj odrasla triintridesetletnica in nikoli si ni predstavljala, da bosta prav njena otroka nasprotovala romanci s Tylerjem Kleinom. Ne le da je Tyler primeren, pravi zadetek na loteriji je. Le da Nat in Ruby mislita, da je poosebljenje hudiča.Kaj naj reva stori? Naj se dobiva samo z moškimi, ki so všeč otrokoma?Poleg tega pa jo pesti še cel kup težav – njen neodgovorni bivši mož Mario, pa predragi šef Freddie, ki bi se spet rad srečal s starimi prijatelji, preden ga prehiti smrt, in najboljša prijateljica Cressida, ki jo očara moški v trgovini.Medtem ko se Lottie trudi urejati njihova življenja, skoraj zapravi svojo srečo. Skoraj …Jill Mansell je ena najboljših avtoric sodobnih romanc, ki zna s prikupnimi liki, romantičnimi zapleti in duhovitimi dialogi vedno poskrbeti za odlično zabavo.Njeni romani so prodani v več kot treh milijonih izvodov.

Ker videz vara, punce moje, je čas, da presenetim vas. Vse pravice pripadajo avtorju besedila.

Videz vara, leta 1983 napisano besedilo avstrijskega pisatelja in dramatika Thomasa Bernharda (1931-1989), je izvrstno, tragikomično besedilo, ki v komornem duhu v ospredje postavlja dialoge in monologe dveh protagonistov ter nianse njunih odnosov. Laura Mazza, mamica dveh otrok je ženske po svetu navdušila s fotografijo, ki že kroži po celem svetu. Njeno telo - pred in po porodu.

POVEZANE KNJIGE